суботу, 9 березня 2024 р.

Читаємо Кобзаря


Леонід Ушкалов. Шевченко від А до Я

Це арт-бук для родинного читання, завдяки якому і діти, і дорослі дізнаються не лише біографію талановитого живописця, ґравера, прозаїка, драматурга, співака, актора, скульптора Тараса Шевченка, а полюблять його так, як можна любити друга.



 

 

Шляхами Великого Кобзаря : атлас : до 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка

Ілюстроване науково-популярне картографічне видання, що на 88 сторінках містить біографію Тараса Григоровича Шевченка – геніального поета і художника, творча спадщина якого увійшла до скарбниці найцінніших надбань світової культури.


 

 

Шевченко Т. Г. Три літа

 

Національна реліквія, унікальна пам’ятка української літератури - рукописна збірка поетичних творів Тараса Шевченка «Три літа» (1843-1845) - відома своїм надцінним змістом і трагічною історією: саме за вміщені тут революційні твори геніальний художник і поет відбув десятирічну солдатчину, а конфіскована жандармами під час арешту Т. Шевченка 5 квітня 1847 р. збірка пролежала під сургучевими печатками в архіві рівно шість десятиліть.



Шевченко Т. Г. Дитячий Кобзар

Дитячий кобзар – це не просто збірка найвідоміших віршів Тараса Шевченка, а художнє видання з яскравими ілюстраціями. Картини Марини Михайлошиної підкреслять слова Великого Кобзаря та привернуть увагу як маленьких, так і великих читачів.



 

Ще більше книжок у бібліотеці! Приходьте!

Немає коментарів:

Дописати коментар